top of page
IMG20230127214040.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Het is fijn een (bekend) gezicht te zien achter Sporten met Ruben. Daarom van links naar rechts een korte voorstelling van het bestuur.


Timothy: De meest wijze man van het bestuur
beheert de centjes van de club. Hij is dus de penningsmeester.

Andy: De administratieve duizendpoot
van de vereniging. Van inschrijvingen tot verzekeringen en contact met de sportfederatie. Hij kan het allemaal en is daarom onze secretaris.

Gracy: De zichtbaarheid van de club op de sociale media wordt voorzien door onze social media manager.

Daan: Om onze (toekomstige) leden te informeren via de website en onze leden gebruik te laten maken van de app Twizzit, hebben we een IT-specialist in huis. Hij voorziet ons van dit enorm gemak.

Ruben: Ja, van Sport Met Ruben. Hij is trainer en voorzitter van de vereniging. Hem zal je dus vaak een training zien geven.

Waarom kies je voor Sporten Met Ruben?

1. Je sluit je aan bij de enige sportclub in Vlaanderen die op deze manier georganiseerd is. Je maakt dus deel uit van een nieuw soort sportbeoefening. Je komt terecht in een jonge, groeiende club die continu opzoek is naar vernieuwing en verbetering.


2. Bij sporten met Ruben doen wij elke week een andere sport, waardoor jouw lichaam op een veelzijdige manier getraind wordt. Deze manier van trainen is goed voor de fysiek, de motoriek, het psychisch en sociaal welzijn van de sporter.


3. Door aan multisport te doen, heb je geen tijd om je te vervelen. Je doet immers elke week een andere sport. Ideaal om je geestelijk te ontspannen. Inspanning en plezier gaan elke training hand-in-hand.


4. Sporten met Ruben is de sportclub om andere sporten te leren kennen. Sporten die je misschien wel graag zou willen doen, maar waarvoor je nog nooit de moed had om die uit te voeren.


5. Geen extra verplichtingen als je je inschrijft. Je komt enkel wanneer jij kan, zonder extra verplichtingen. We beseffen maar al te goed dat je een druk leven hebt, waarbij sport maar een van je bezigheden is. Natuurlijk zien we jou wel graag zo vaak mogelijk verschijnen op een van de trainingen.  

bottom of page